Goed om te weten

 • Aanmelden:

  We hebben niet vaak een nieuwe plek. Maar als er ruimte is (of komt) voor een nieuwe bewoner plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Daarna volgt een intakeprocedure en dossier verkenning. We hanteren geen lange wachtlijst, maar gaan wel in overleg welke nieuwe bewoner het beste past in de huidige groep. Om één en ander op een prettige manier te laten verlopen hanteren we bij Woonvoorziening ’t Veer een aantal heldere richtlijnen.
  We werken alleen met mannen en je dient in het bezit te zijn van een indicatie beschermd wonen.  Verder verwachten we dat je minimaal 3 dagen per week een zinvolle dagbesteding hebt.

 • Uitsluitingscriteria:      we nemen geen cliënten aan die:
  –          Handelen in verdovende middelen
  –          In afwachting zijn van een veroordeling
  –          Niet in staat zijn zelf hun medicatie te beheren
  –          Psychotisch zijn
  –          Gewelddadig zijn naar zichzelf of anderen
 • Z.I.N.:     Wij zijn een gecontracteerde zorgaanbieder bij Gemeente Breda en werken op basis van  Zorg In Natura.
 • Klachtenprotocol:      Conform de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) hebben we ook een onafhankelijke klachtenfunctionaris.  Voor meer informatie: vraag bij ons naar het klachtenprotocol. In het jaar 2022 zijn er geen klachten aangemeld.
 • Cliënt tevredenheid:    Ons jaarlijkse cliënt tevredenheidsonderzoek is in 2021 ingevuld door 5 van de (toen nog) 7 jongens. Woonvoorziening ’t Veer als geheel wordt beoordeeld met een 8,4 en op de vraag of je deze woonvoorziening zou aanbevelen aan anderen volgde 4x ‘Beslist wel’ en 1x ‘waarschijnlijk wel’. Uitgebreid verslag  hier te downloaden.
 • AVG:      In onze werkwijze hanteren wij de privacyregels volgens de richtlijnen van de AVG.
 • Ook voor AMBULANTE BEGELEIDING kun je bij ons terecht. Om voor ambulante ondersteuning in aanmerking te komen dien je ook aangemeld te zijn bij WMO Breda.

VRAGEN?  Neem gerust contact op, we staan je graag te woord.

Jelle, Ton, Iris, Shahira, Shere en Pleun

info@woonvoorzieningtveer.nl       –      076 8874403