top of page

ABOUT

woonvoorziening jongeren breda en rijsbergen

Over ons

Woonvoorziening ´t Veer biedt een prettige, veilige thuishaven voor jongens vanaf 18 jaar, die moeite hebben hun leven zelfstandig gestructureerd te krijgen. We creëren rust en ruimte om daarna weer vooruit te leren kijken en samen op zoek te kunnen gaan naar nieuwe ankerpunten om het leven zelfstandig te kunnen voortzetten.

Woonvoorziening ´t Veer biedt ook ambulante begeleiding aan jongens uit dezelfde doelgroep die (nog) geen indicatie Beschermd Wonen hebben of al zijn uitgestroomd.

Waarom woonvoorziening 't Veer?

Met ’t Veer. de veerboot, ga je, dan weer rustig en dan weer golvend naar de overkant, vanwaar je het vervolg van je levenspad zult vinden

Opgericht in 2017

Woonvoorziening ´t veer is opgericht door Jelle Hoekstra en Ton Smulders. Het huidige team enthousiaste woonbegeleiders bestaat sinds 2024 uit Jelle, Iris, Shahira, Pleun, Shere en Wessel.

Jelle Hoekstra heeft jarenlange ervaring in de hulpverlening en is tevens succesvol horeca ondernemer. Hij runde jarenlang een restaurant met 25 personeelsleden. Jelle heeft 3 volwassen kinderen, is een creatieve denker en zette zijn schat aan ervaring in om als ‘levenscoach’ jonge mensen te begeleiden op weg naar (meer) zelfstandigheid. 

Benieuwd naar de medewerkers van Woonvoorziening ´t Veer? Hieronder ontmoet je ons team.

Dedication. Expertise. Passion.

bottom of page